Anlita städfirma? – Viktig information

tjej som jobbar för städfirma i karlstad

Att hålla rent i din omgivning är en uppgift som aldrig tar slut. I fall du väljer att göra all städning själv så tar det verkligen upp en stor del av din tid. Om det känns som om ditt liv kretsar kring att byta lakan, damma, dammsuga och skura golv så finns det en lösning för dig. Du kan få hjälp med din hushållsstädning genom att anlita en städfirma. Personalen är utbildad inom branschen och det finns en mängd olika alternativ som du kan välja när du väljer en städfirma. Till exempel:

Viktigt att veta när du anlitar en städfirma

1. Du kan schemalägga deras jobb för regelbunden veckostädning.

2. Du kan välja att de kommer och städar varannan vecka.

3. Du kan söka stöd för speciella tillfällen.

4. De kan också finnas till hands i fall du har några extra krävande städprojekt såsom rengöring av källare eller garage.

Alternativ för städtjänster

För att hitta den bästa städfirman i Karlstad kan det vara bra att göra en internet sökning på vilka firmor som är mest kvalificerade för just dina behov. Dessa professionella städfirmor kommer att ge dig ett offertpris i förväg. Se till att de har försäkring.

För professionell städning av hushåll brukar det ingå:

– Laddning av diskmaskin

– Byte av lakan

– Damning

– Dammsugning

– Rengöring och desinfektion av badrum

– Rengöring och desinfektion av kök

Du har även möjlighet att tillägga följande  rengöringstjänster:

– Vaxning av golv

– Rengöring av möbelklädsel

– Rengöring av draperier

– Fönsterputsning

– Armatur rengöring

– Möbelflyttning

– Tvätt

De kan även hjälpa dig med andra jobb som städning av garage, kommersiell städning och industriell städning. Det finns många städfirmor som erbjuder presentkort till deras kunder. I fall det är första gången du anlitar en städfirma bör du tänka på följande:

– Intervjua de som ska städa ditt hem. Ta reda på och kontakta deras referenser. Det är viktigt att du känner dig bekväm med städpersonalen. Se till att de ät pålitliga eftersom de kommer att ha tillträde till ditt hem.

– Ta reda på varifrån de köper in deras städutrustning. Se till att allt köps in av firman . Ibland så vill städfirman att kunden köper in all material och utrustning. I sådana fall bör du se till att du har allting som behövs hemma, som till exempel dammsugare, borstar och rengöringsmedel.

– Var tydlig med vad du vill ha städat. Gör en lista på alla områden där det är särskilt viktigt att de är uppmärksamma. Diskutera ett rimligt pris inom din budget.