Bästa städtipsen för att få ditt hus rent

städtips för rengöring med tandborste

Gå inte in i tillverkarnas fälla och köp upp en massa specialrengöringsmedel för varje liten del av ditt hem. Du kommer bara fylla ett städskåp med dyra rengöringsmedel som du aldrig använder! Istället bör du hålla dig till produkter du verkligen använder: till exempel desinficerande allrengöringsmedel som också kan rengöra glas, desinficerande rengöringsmedel för badrummet och ett golvrengöringsmedel som är säkert att använda på både trä och klinkers.

Rengör och skrubba med en tandborste

Det är svårt att hitta ett verktyg som är bättre än det här användbara rengöringsverktyget. En tandborste eller fogborste kan hjälpa dig komma åt den svåraste smutsen från de tightaste hörn och gör det enkelt att rengöra ventiler. Styrkan ligger i borsthuvudet. Låt borsthåren arbeta åt dig.

Följ ett städsystem

Att ha ett system är viktigt för effektiv städning. Se till att du avslutar en städuppgift innan du går vidare till nästa så att du inte blir överväldigad och allt blir kaos genom att du glömmer vad du har och inte har gjort. Kom ihåg att rengöra alla rum från topp till tå så du verkligen får bort allt dam och smuts.

Få en fräsch doft i hemmet

Många rengöringsmedel har en kraftig kemisk doft som gör så att ditt hem luktar som ett laboratorie. För att undvika detta så kan du göra ett eget rengöringsmedel med natriumborat, tvättsoda, vinäger och bakpulver. Tillsätt några droppar essentiell olja som lavender, grapefrukt eller citron för att få en härlig doft.

Dammsug fogar

För att få ditt kylskåp riktigt rent kommer du behöva dammsuga ordentligt. Ta bort baksidan av kylskåpet och dammsug upp allt hår och damm runt baksidan. Det kommer inte bara göra din kyl ren utan kommer också göra så den fungerar mer effektivt vilket sparar pengar på dina elräkningar.

Mattrengöring

Allergener, kvalster, smuts och hår från husdjur bygger upp i mattorna över tid vilket gör dem smutsiga och missfärgade. Vårt två-stegs system som är erkänt av proffs tar bort smuts och fläckar, eliminerar odörer och återställer färgen vilket får din matta att se och kännas fräsch igen. Vår process förlitar sig på kraftfulla industriledande rengöringslösningar som lossar smuts och därefter rengör fibrerna från kvarvarande rengöringslösning och tar bort fukten. På det viset torkar mattan snabbare. Efter att processen är genomförd kommer din matta kännas och se fantastisk ut och hela familjen och dina gäster kommer uppskatta den mer.

Om du är i behov utav städhjälp, kontakta en rekommenderad städfirma i Karlstad som utför;

  • Byggarbetsstädning både privata hem och kommersiella projekt.
  • In- och utflyttningsstädning.
  • Fastighetsskötseltjänster.
  • Kontorsstädningstjänster.
  • Specialiserad golvstädning: trä, klinkers, linoleum, rengöring, polering, försegling och vaxning.
  • Fönsterputs.
  • Unik stenrengöring.
  • Restaurangstädning/köksrengöringstjänster, vid behov eller avtalsenliga städtjänster som städar på förutbestämda tider.